Referenties

Goed advies
We doen wat nodig is: boekhoudingen, jaarrekeningen, belastingaangiften… Maar de lol voor ons begint pas als wij met u mogen meedenken, optimaliseren, helpen groeien.

Voor ons wordt het leuk als de formaliteiten achter de rug zijn. Wij hebben er plezier in om u echt te leren kennen. Kennis van de cijfers én van u en uw bedrijf zorgen er immers voor dat we van meerwaarde kunnen zijn.

Goed advies brengt uw bedrijf vooruit en verstevigt uw financiële positie. Dat is goed voor u en voor ons. Wij zijn immers pas tevreden als u dat ook bent.

2.322 klanten;

jaarlijks 1808 aangiften voor bedrijven; 898 belastingaangiften voor particulieren en 5232 verloningen in de salarisadministratie.

Altijd vroeg in het jaar mijn aangiften en jaarstukken klaar, handig factuurprogramma en goede wisselwerking in wie wat doet in de administratie als we zelf eens minder tijd hebben

Boschker Montage

Ik was eerder bij een groot kantoor. Daar liep ik tegen lange wachttijden en hoge nota’s aan, dat is nu gelukkig anders. www.123pccenter.nl

André Ouwendijk 123PCCenter

Korte lijntjes, geen loze beloftes maar duidelijkheid en het gemak van het zeer gebruiksvriendelijk online boekhoudpakket. www.reinaertvergulders.nl

Steven van Reinaert Vergulders

Ik maak geregeld lange dagen om de klussen klaar te krijgen. Dan blijft er niet veel tijd over voor de boekhouding. Gelukkig krijg ik goede ondersteuning.

Erwin Wolfs metselwerk, tegelzetten en verbouwingen

Ik heb een leuk en creatief beroep, daar ben ik goed in, het administratieve en fiscale werk laat ik het liefst over aan dit kantoor.

Madelon Kuijk, Lonnie Ballonie

Ik ben voor het persoonlijke contact gegaan. Iets dat bij mijn vorige adviesbureau ontbrak. Het online boekhouden is erg makkelijk bij te houden. De mensen bij Administratie & Advies Eibergen komen zelf ook uit de regio. Men weet wat er speelt.

Henk Jan van te Brake Tuintotaal

We werken al jaren met tevredenheid met Mathijn Spexgoor van Administratie Adviesburo Schroer Ruurlo, wij kennen hem als een betrouwbaar en betrokken persoon met kennis van zaken. Accuraat en snel voor een betaalbare prijs.

 

Erve de Horst Bed en Breakfast

Als klein bedrijf moet je veel tijd in je onderneming stoppen. Ik draai zelf veel uren en ben zo blij dat de administratie me niet veel tijd kost.

Kim Korthuijs van Bubbles Hair & Beauty

Laat mij maar sleutelen, met de administratie bemoei ik me niet al te veel. Daarin vertrouw ik al jaren op Administratie & Advies uit Eibergen.

Harold van der Neut van Motordelen

Als kleine zelfstandige wil je niet teveel betalen aan de fiscus. Een gedegen advies in het begin heeft mijn bedrijf een vliegende start gegeven.

Bjorn van Auto Pro

of naar 0573 - 451485
of neem contact met ons op!

Belastingaangifte

Prognoses

MKB

Jaarrekeningen

Fiscale advisering

Salaris administratie

Prognoses

Agrarische sektor

Jaarrekeningen

Agrarische sektor

Belastingaangifte