Belastingadvies voor particulieren

Hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beantwoorden uw vragen over belastingen, bekijken uw toeslagen en vullen uw belastingaangifte in. Laat ons u helpen, wij ontnemen u de stress en zorgen.

AFSPRAAK MAKEN
Wanneer u alle benodigde documenten in huis heeft dan kunt u een afspraak met ons maken voor de aangifte inkomstenbelasting. Dat kan telefonisch of via onze online afsprakenplanner waarmee u direct een afspraak in kunt plannen met één van onze belastingconsulenten op een tijdstip wanneer het u uitkomt.

UITSTELREGELING
Klanten van ons administratiekantoor worden door ons kantoor automatisch meegenomen in de uitstelregeling inkomstenbelasting. Bent u nieuw bij ons kantoor? Dan dient de aangifte voor 1 mei 2024 binnen te zijn bij de Belastingdienst. Houdt u hier rekening mee bij het aanleveren van uw documenten aan ons.

TARIEVEN
Wij verzorgen de aangifte inkomstenbelasting op basis van vaste tarieven. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. De kosten voor het invullen van de aangifte bedragen tussen de €95,- en €125,- (inclusief eventuele fiscale partner).

of naar 0573 - 451485
of neem contact met ons op!

Belastingaangifte

Prognoses

MKB

Jaarrekeningen

Fiscale advisering

Salaris administratie

Prognoses

Agrarische sektor

Jaarrekeningen

Agrarische sektor

Belastingaangifte